Starity

Leonardo DiCaprio nem akarta elvállani a Titanic főszerepét, mert unalmasnak találta

2023. január 13. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség nem igazán volt elragadtatva az ikonikus film forgatókönyvétől, nem akarta elvállalni Jack szerepét.

hirdetés

Leonardo DiCaprióval nem volt könnyű együtt dolgozni a Titanic kezdeti fázisában. James Cameron rendező a People magazinnak árulta el, hogy hosszas rábeszélés után vállalta el a színész Jack szerepét - mert először unalmasnak találta. 

Nem akart főszereplő lenni. Tényleg rá kellett beszélnem, hogy benne legyen a filmben. Nem akarta megcsinálni, azt gondolta, unalmas. Csak akkor fogadta el a szerepet, amikor meggyőztem, hogy ez igazából kihívás.

Cameron korábban a GQ-nak pedig arról nyilatkozott, hogy a színész ezek után sem volt egyszerű eset: nem volt hajlandó olvasópróbára menni Kate Winslettel, aki akkor már megkapta Rose szerepét. DiCaprio egyszerűen közölte, hogy "ő nem szokott próbaolvasást csinálni", Cameron pedig azzal a lendülettel válaszút elé állította: vagy kipróbálja a szöveget Kate-tel, vagy búcsút mondhat a szerepnek.

Ez egy óriási film, amely két évet el fog venni az életemből, és te öt másik dologgal leszel elfoglalva, amikor én még mindig az utómunkát végzem. Szóval nem fogom elcs***ni az egészet azzal, hogy rossz döntést hozok a casting során. Vagy olvasol, vagy nem kapod meg a szerepet.

- mondta a rendező Leonardónak.

A színész egyébként nem csak a hatalmas sikert arató film kapcsán járt jól: életreszóló barátságot kötött Kate Winslettel, amelynek legcukibb pillanatai ide kattintva láthatók.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek