Starity

Szikszai Rémusz lesz az új Várnagy Előd

2010. december 03. 23:11   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat rosszfiújának szerepében januártól Szikszai Rémuszt láthatjuk, aki elárulta, hogy nagy kihívás lesz számára a karakter megformálása, bár úgy érzi, készen áll a feladatra.

hirdetés
Szikszai Rémusz lesz az új Várnagy Előd

Damu Rolandról mostanában magánéleti botrányai kapcsán hallhattunk a legtöbbet, ezért több helyen is úgy döntöttek, hogy megválnak tőle. Többek között elvesztette állását a Jóban Rosszban című teleregényben  is, ahol az egész ország megismerhette. 

A Tv2 azonban nem szerette volna Várnagy Előd karakterét kiírni a sorozatból, emiatt  döntöttek úgy, hogy egy másik castingon keresnek színészt a szerepre. 

A Jóban Rosszban  új rosszfiúja Szikszai Rémusz lett, akit elsősorban a színházba járó közönség ismerhet. Rémusz már el is kezdte a munkát a stábbal, de januárig még Damut láthatjuk a képernyőkön. 

„A színházi munka után a Jóban Rosszban egy teljesen új kihívás lesz, de állok elébe. A sorozatot nem szoktam nézni, hiszen amikor adásba kerül, én általában színpadon állok. Anyósomtól azonban nagyjából képben vagyok a történettel, már felkészített Várnagy Előd szerepére” – nyilatkozta az új Várnagy Előd. 

A színészváltást és az 5 év öregedést egy elég egyszerű csellel fogják megoldani a szerkesztők: „Damu az utolsó jelenetében Várnagyként élete egyik legrosszabb pillanatában kimegy a fürdőszobába, hogy rendbehozza magát. Innen már egy másik színész viszi majd tovább a karaktert"  mondta Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere a Napi Ász című lapnak.

Szikszai Rémusz napjai mostantól jóval sűrűbbek lesznek, azonban nem bánja, és kíváncsian várja  a forgatásokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek