Starity

7 hajszín, amely idén igazán népszerű lesz

2023. január 19. 20:08   |   Szerző: Four

A merész színek kedvelői mellett a visszafogottabb stílust pártolók is találhatnak maguknak kedvencet a listában.

hirdetés

Függetlenül attól, hogy a merész és határozott színeket kedveled vagy inkább valami visszafogottabbat választanál - nagy valószínűséggel megtalálod a kedvenced a WhoWhatWear 2023-as hajszíntrendjeinek listájában. Billie Eilish, Lily James és Rosie Huntington-Whiteley mellett Megan Fox és Taylor Hill is szerepel a válogatásban, amelyet Nicole Petty, a Milk + Blush mesterfodrásza állított össze.

1. Rézvörös

 

 

A vörös minden árnyalata népszerű lesz 2023-ban, a tűzpirostól a burgundivörösön át az őszies színekig. Legfőképp a rézvörös lesz meghatározó, és a szőke és barna hajúaknak, akik nem szeretnének nagyon sötét vagy világos színt, tökéletes választás lehet. Emellett szuperül élénkíti a tincseket.

- mondta Petty.

 

2. "Gyertyafényes" barna

 

 

A "gyertyafényes" haj alacsony kontraszttal és középtónusú melírral kölcsönöz melegséget a hajszínnek, ettől lesz olyan hatása, mintha a pattogó tűz fénye vagy a gyertyafény világítaná meg. Nem beszélve arról, hogy tökéletes a lapos és egytónusú haj élénkítésére.

- nyilatkozta a szakértő.

 

3. Barbie-szőke

 

 

A Barbie-trend nem csak az elképesztően pink ruhacsodákat, hanem a jellegzetes világosszőke árnyalatot is divatba hozta. Petty szerint azonban óvakodni kell a hideg platina árnyalatoktól, mert ez a szín bármennyire is annak tűnik, inkább a melegebb tónusú aranybarna felé kell kacsintgatnia a kísérletezőknek.

 

4. Ikrek-haj

 

 

Az "ikrek haj" egy vidám, kéttónusú stílus. A csillagjegy ihlette, és mint ahogy a jegy képviselői általában, ez a hajszín is ki fog tűnni a tömegből. Ha aggódsz amiatt, hogy a hajad hogy fog reagálni a festésre, válassz természetesebb árnyalatokat, amelyek kevesebb kárt okozhatnak, és könnyebben kezelhetőek. 

- tanácsolta a mesterfodrász.

 

5. Fényes barna

 

 

A fényes, csillogó tincsek még mindig hódítanak: ehhez viszont oda kell figyelned a gondos hajápolásra. Hajmaszkok, szérumok és olajok segíthetnek a ragyogó hajkorona elérésében, illetve egy hideg árnyalatú barna szín, amely még inkább kihozza a tincsek csillogását.

 

6. Barackrózsaszín

 

 

Az utóbbi években a platinaszőke nagyon népszerű volt, de 2023-ban a barackrózsaszín ismét teret hódít. Tökéletes árnyalat azoknak, akik valami vidám változást szeretnének, és a téli hidegben egy kicsit megidéznék a tavaszt. Habár ez a trend a szőke hajúaknak a legkönnyebben elérhető, sötétebb hajjal is meg lehet oldani szakszerű segítséggel Petty szerint. 

 

7. Ragyogó szőke

 

 

Puha kontraszt és aranytónus: ebből áll a Rosie Huntigton-Whiteley által oly kedvelt ragyogóan szőke hajszín. Ahhoz, hogy a szín természetesnek hasson, hosszú ideig tartó procedúra szükséges. A többféle szőke árnyalat felviteléhez több órán át a fodrászszékben kell maradnod.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek