Starity

Kállay-Saunders András is elbúcsúzott

2010. december 04. 09:09   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár legutóbbi adásából Kállay-Saunders András távozott. A nézőktől ő kapta az egyik legkevesebb szavazatot a zsűri végül Tolvai Renátát juttatta tovább.

hirdetés
Kállay-Saunders András is elbúcsúzott

A péntek esti Megasztárban évszakokról szóló dalokat kellett előadnia a bent maradt énekeseknek. A legtöbb tehetség így egy-egy karácsonyi dalt adott elő. A műsor sztárvendége pedig Rúzsa Magdolna volt.

Az adás során többször is megmutatták, hogy ki áll a harmadik és negyedik helyen. Ahogy lezárták a szavazást, elárulták, Szíj Melinda kapta a legtöbb voksot. Az énekesnő nagyon szomorú volt, és bocsánatot is kért, hogy ő jutott tovább. Ezután elindítottak egy újabb szavazást, ahol a bent maradt három versenyző közül lehetett választani. Ebben a körben a legtöbb szavazatot Kökény Attila kapta.

A zsűri végül döntött Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta sorsa felett. Közölték, hogy nem a mai produkciójuk alapján ítélik meg őket, hanem az egész műsorban nyújott teljesítmény alapján. A bírák így egyértelműen Tolvai Renátát jutatták tovább. A Megasztártól pedig Kállay-Saunders Andrásnak kellett búcsúznia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek