Starity

Finn Wolfhard szerint nevetséges lenne, ha a Stranger Things 5 évadnál tovább tartana

2023. január 21. 18:06   |   Szerző: Four

A színész úgy érzi, az ötödik lesz a tökéletes záróévad, ennél tovább már nevetséges lenne a folytatás.

hirdetés

Finn Wolfhard, a Stranger Things Mike-ját alakító színész az Uproxx-nak úgy nyilatkozott, szerinte a következő, ötödik évad lesz a megfelelő a sorozat befejezésére.

Ha a Stranger Things öt évadnál tovább tartana, én azt mondom, az nevetséges lenne. Szerintem a Duffer testvérek kitalálták a tökéletes befejezést az ötödik évadra. Eleinte még azt se tudtuk, hogy egyáltalán lesz-e második. Én boldog vagyok, hogy az embereket még mindig érdekli, és nézik. De igen, izgulok is. A negyedik évad is elképesztő volt, de én azt szeretném látni, hogy az ötödik évadban egy kicsit visszaköszönjön az első évad dinamikája: grandiózus és tartalmas is. Remélem, hogy minden karakter olyan befejezést kap, amellyel elégedettek lesznek a rajongók.

- nyilatkozta. 

A színész nehéz szívvel búcsúzik a sorozattól, de úgy érzi, eljött az ideje a lezárásnak:

Szeretnék segíteni a lezárásban, de nem azt érzem, hogy le akarom tudni. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, hogy mi fog történni. Nyilván szomorú vagyok, ugyanakkor tudom, hogy mindenkinek jön egy következő fejezet az életében, és ennek meg kell történnie.

- tette hozzá. 

A Stranger Things negyedik évada két részben, tavaly májusban illetve júliusban jelent meg a Netflixen, az ötödik évad forgatókönyve pedig már készül, és a Variety szerint idén megkezdődik a forgatás.

Wolfhard jelenleg új filmjét, a "When You Finish Saving the World" című produkciót promótálja, amelyet Jesse Eisenberg rendezett.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek