Starity

Channing Tatum megosztotta a válása igazi okát

2023. január 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Channing Tatum és Jenna Dewan több mint tíz évig voltak Hollywood álompárja, majd egy gyerekük születése után hirtelen szétmentek.

hirdetés
Channing Tatum megosztotta a válása igazi okát
Fotó: YouTube/ Magic Mike’s Last Dance (screenshot)

Channing Tatum az első feleségével, Jenna Dewannel azóta volt együtt, mióta a 2006-os Step Up című film forgatásán megismerkedtek. 2009-ban házasodtak össze, majd 2019-ben váltak el. Egy gyermekük született, Everly Tatum, és ő döbbentette rá őket, hogy mennyire különbözőek. 

Igazán sokáig küzdöttünk a kapcsolatukért, bár mindketten tudtuk, hogy eltávolodtunk egymástól

- emlékezett vissza Channing Tatum.

Azt hiszem, fiatal korunkban kitaláltunk magunknak egy történetet, és ehhez tartottuk magunkat, függetlenül attól, hogy az élet szembeötlően közölte velünk, hogy mennyire mások vagyunk. De amikor már tényleg szülők lettünk, akkor értettük meg igazán a kettőnk közötti különbségeket. Amikor egész nap ordít veled a másik, hogy másképp nevelsz, másképp nézel a világra, másképp jársz a világban.

Tatum hozzátette, hogy kiderült, erre volt szüksége, egy darabig egyedül kellett lennie, hogy dolgozhasson saját magán és jó kapcsolata alakuljon ki a lányával.

Mindent félbehagytam, és csak a lányomra koncentráltam. Ez volt a lehető legjobb dolog, amit valaha is tehettem. Mert az egyedül töltött idő alatt, amit csak vele töltöttem, a legjobb barátok lettünk.

via Vanity Fair 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek