Starity

Kylie Jenner oroszlánfejes ruhája miatt sokan kiakadtak

2023. január 24. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség által bemutatott oroszlánfejes ruha sokak szerint helytelen üzenetet közvetít.

hirdetés

Kylie Jenner ismét megosztó outfitben lépett nyilvánosság elé: a híresség egy Schiaparelli kreációban jelent meg a divatház bemutatóján a párizsi divathéten, a ruha érdekessége pedig az volt, hogy egy élethű oroszlánfejet applikáltak az elejére.

A készítők ugyan kihangsúlyozták, hogy a ruha megalkotásakor semmilyen állati eredetű anyagot nem használtak, tehát nem valódi oroszlánfejről van szó - sokak szerint mégis rossz üzenetet közvetít az alkotás.

"Miért. Miért, miért, miért kell imitálni ezt? Hálás vagyok azért, hogy nem igazi állat, de a megjelenés attól még felkavaró."

- írta le problémáját egy illető, aki szerint ezzel az orvvadászatot illetve az állatkitömést promótálta a híresség.

"Ezek szerint még több amerikai fog Afrikába özönleni, hogy megtalálják a legjobb vadon élő kiegészítőt. Promótálod a vadászatot. Dél-afrikaiként azt gondolom, ez több szinten is helytelen. A dzsungel királya nem egy divatcikk."

- tette hozzá egy másik kommentelő.

De akadtak olyanok is, akik Kylie és a divatház védelmére keltek: szerintük egyáltalán nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hiszen semmi törvénybe ütköző nem történt.

A show során egyébként nem csak oroszlán-, hanem leopárd- és farkasfejjel díszített outfitekben vonultak be a modellek: Irina Shayk, Naomi Campbell és Shalom Harlow mutatta be a kreációkat.

 

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek