Starity

Majdnem 20 év után feloszlik a Panic! at the Disco

2023. január 24. 19:07   |   Szerző: Four

Az együttes frontembere Instagramon jelentette be, hogy feloszlik a zenekar.

hirdetés
Majdnem 20 év után feloszlik a Panic! at the Disco
Fotó: panicatthedisco/Instagram

Feloszlik a Panic! at the Disco együttes: Brendon Urie Instagramon, hosszú posztban írt arról, miért döntött így. 

A híresség szerint bár "elképesztő kaland volt, néha a kalandok véget érnek, hogy egy új kezdődhessen".

Urie emellett igazolta a hírt, hogy felesége, Sarah gyermeket vár, és többek között ezért is határozott úgy, hogy szeretné lezárni ezt a szakaszt az életében.

A híresség 2004-ben, gyerekkori barátaival Ryan Rosszal, Spencer Smith-szel és Brent Wilsonnal közösen alapította az együttest, és 2005-ben jelent meg első albumuk, az "A Fever You Can't Sweat Out".

Habár az együttes még hat másik albumot kiadott, a Page Six szerint Urie-n kívül mind kiváltak az alapítótagok: 2006-ban Brent Wilson, 2009-ben Ryan Ross és 2015-ben Spencer Smith mondott búcsút a zenekarnak, így pedig Urie szólóprojektet csinált a dologból.

A  Panic! at the Disco jelenleg épp egy 40 állomásból álló koncertturnét zár le.

(...) Próbáltuk titokban tartani, de talán páran hallottátok.. Sarah és én hamarosan szülők leszünk! Az, hogy apa lehetek és láthatom a feleségemet anyaként, nagyon izgatottá tesz, alig várom ezt a kalandot. És ezzel együtt lezárom ezt a fejezetet az életemben, hogy az energiámat a családomba fektethessem, amelynek következtében a Panic! at the Disco nincs többé. Köszönöm a támogatásotokat az évek során. Itt ültem és próbáltam rájönni arra, hogyan lenne tökéletes leírni mindezt, de az igazság az, hogy nem tudom szavakba önteni, mennyit jelentett ez nekünk. Függetlenül attól, hogy az elejétől kezdve velünk voltatok vagy csak most találtatok ránk: nagyszerű volt nem csak megosztani a színpadot ennyi tehetséges emberrel, hanem megosztani az időnket veletek is. Várom, hogy találkozzunk Európában és Angliában egy utolsó körre. Szeretlek és értékellek titeket. Köszönöm, hogy vagytok.

- írta Urie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek