Starity

Pamela Anderson szerint a készítők nem keresték fel őt a Pam & Tommy kapcsán

2023. január 26. 19:07   |   Szerző: Four

A Pamela Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról szóló sorozat készítői állítólag nem kérték ki a színésznő véleményét.

hirdetés
Pamela Anderson szerint a készítők nem keresték fel őt a Pam & Tommy kapcsán
Fotó: variety/Instagram

Pamela Anderson bevallotta, nagyon rosszul érintette az, hogy elmondása szerint a "Pam & Tommy" készítői nem keresték fel őt a sorozat forgatása előtt, így aztán Anderson is a közösségi platformokon keresztül értesült a projektről. 

A "Pam & Tommy" amellett, hogy a színésznő és egykori szerelme, Tommy Lee kapcsolatát dolgozta fel, kitért a pár elhíresült szexbotrányára is. Lee és Anderson 1995-ben, a nászútjukon készítettek egy szexvideót, amelyet később elloptak, a felvétel pedig nyilvánosságra került és hatalmas botrány lett belőle.

Anderson saját bevallása szerint máig nem látta a felvételt, és nem csak a karrierjére, a mentális egészségére is borzasztó hatással volt a videó körüli cirkusz.

Emlékszem, láttam egy Pam & Tommy reklámot, és azt gondoltam: "Mi a fene ez?" Senki sem hívott fel engem, senki sme kérdezett meg. Még mindig élek! Úgy éreztem, átgázoltak rajtam.

- mondta. 

Nem gondolnám, hogy pozitív módon ábrázoltak engem és Tommyt. Nem tudom, úgy hallottam, nagyon sekélyesnek mutattak be minket és azt a korszakot is. Nem tudom, miért... bárcsak felhívtak volna.

- nyilatkozta Howard Stern műsorában. 

Az őt alakító Lily James egyébként korábban elárulta, megpróbálta felkeresni Andersont, ám a híresség nem volt kíváncsi rá.

A színésznőnek hamarosan megjelenik a Netflixen új dokumentumfilmje, amelyben saját szavaival mondja el történetét.

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek