Starity

Óriásit csalódtak a rajongók az új Teen Wolf filmben - Spoiler veszély!

2023. január 29. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Rengeteg rajongó nézte csalódottan az új Teen Wolf filmet. Egy ideje lehetett tudni, hogy Dylan O'Brien nem tér vissza, de Stiles hiányának magyarázata kiverte a biztosítékot.

hirdetés

Rengeteg rajongó reménykedett abban, hogy a kacsa a hír, miszerint Dylan O'Brien nem tér vissza az új Teen Wolf filmben. Sajnos, nekik csalódniuk kellett, sőt, Jeff Davis azzal is tetézte a dolgokat, hogyan sokak szerint béna indokot talált ki Stiles távollétére. 

A filmben nincs egyértelműen kimondva, de valószínűleg azért nem jelenik meg O'Brien karaktere, mert Stiles és Lydia szakítottak. A banshee azért hozta meg ezt a döntést, hogy megvédje Stilest, ugyanis többször is azt álmodta, hogy együtt szenvednek autóbalesetet, amiben a fiú meghal. Arra gondolt, hogy ha nincs a közelben, hogy vele üljön a kocsiban, nem kell meghalnia.

A rajongóknak azonban ez a magyarázat nem nyerte el a tetszését: 

Az, hogy Stiles és Lydia nincsenek együtt, óriási szembeköpése a rajongóknak, akik olyan régóta várták, hogy összejöjjenek. Ők voltak a végjáték

- írja egyikük.

Jobb magyarázat lett volna az is, hogy Stydia még mindig együtt van, de Stiles nem tudott ott lenni, mert fontos FBI küldetése volt, vagy ilyesmi - ez legalább adott volna egy kis nyugalmat a rajongóknak. De Jeffnek mindent ki kellett nyírnia, amire a rajongók ÉVEKIG vártak. Ez egyszerűen csalódás

- vélekedett egy másik néző.

Tyler Posey ellenben dicsérte Jeff Davis megoldását, szerinte mindent megtett azért, hogy fenntartsa Stiles szellemét a filmben. Hozzátette, hogy O'Briennel végig kapcsolatban voltak a forgatás alatt és sokat beszéltek a készülő filmről. 

Nekem végig ott volt, írt nekem, hogy hogy ment a napom, milyen volt a forgatás. Szerintem Scott és Stiles is folyamatosan kapcsolatban vannak [...] Mi nem vesztünk össze, még mindig nagyon szeretem Dylant [...] De nyilván az ideális az lett volna, ha mindenki vissza tud térni.

 via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek