Starity

Bieber édesanyja elkobozta a telefonját

2010. december 04. 12:12   |   Szerző: lilla771

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Édesanyja, Pattie Mallette nemrég elkobozta kisfia telefonját, mert összevesztek valami butaságon – legalábbis ezt állítja a kanadai tinisztár, Justin Bieber.

hirdetés
Bieber édesanyja elkobozta a telefonját

A 16 éves csodabogár nagyon szeret a karrierjét elindító mamájával, Pattie Mallette-tel utazgatni, ám néha előjönnek kisebb-nagyobb viták köztük. Nemrég az egyik veszekedésnek a végeredménye az lett, hogy a tinisztár anyja, Pattie elkobozta gyereke mobiltelefonját, mint számolt be róla a Femalefirst.

„Anya velem utazik. Igen, vitatkozunk, mint minden szülő és a gyereke, de szeretem a mamámat. Szerintem jó, hogy velem utazik, de néha szünetre van szükségem, mert a nap minden percét együtt töltjük. A múltkor vitatkoztunk valami hülyeségen, és elvette a telefonomat. Azt mondta: »Add ide a telefonod!« Én mondtam, hogy nem, de csak simán odajött, és elvette” – nyilatkozta Justin Bieber a BBC egyik rádióműsorában.

Pattie Malette mindig ilyen „gonosz” lesz kicsi fiával?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ciki anya Teló kobózza
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek