Starity

Dave Bautista nem lesz Batman nemezise

2023. február 01. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Dave Bautista rossz hírt közölt a Batman-rajongókkal, nem ő fogja alakítani a DC gonoszát.

hirdetés
Dave Bautista nem lesz Batman nemezise
Fotó: IMDb / Tőrbe ejtve – Az üveghagyma

Dave Bautista még 2021-ben beszélt arról, hogy szívesen eljátszaná Bane-t a Batman-képregények egyik főgonoszát. Most azonban arról beszélt, hogy a DC fiatal színészeket keres, amibe szerinte ő már nem fér bele. 

Megerősítette, hogy Galaxis őrzői rendezőjével, James Gunnal - aki most a DC újraindítását vezeti - beszélgetett a szerepről, és nem fogja megkapni. 

Beszélgettem erről Jamesszel, de úgy gondolom, hogy az az irány, ami felé hajlik, teljesen újraindítja az egész univerzumot, a nulláról indul, fiatalabban és frissebben kezdi, szerintem pedig ezt kell tennie

 - mondta a színész.

El kell kezdenie tervezni a következő 15 évre, és nem hiszem, hogy ezt velem meg lehet tenni. Ezt meg is értem. Azt is el kell mondanom, hogy nem akarok olyan karaktert játszani, akinek nem tudok megfelelni. Nem hiszem, hogy a karrierem ezen a pontján még képes lennék megfelelően bemutatni Bane-t. Egyszerűen nem tudom, hogy megbirkóznék-e a fizikai részekkel, és nem hiszem, hogy elég hosszú lenne az életem ahhoz, hogy előre tervezhetőek legyenek a filmek. Szóval, nem vagyok benne biztos, hogy én vagyok-e az a fickó

- tette hozzá.

Bautista sajtósa annyival egészítette ki a témát, hogy a Gunnal folytatott beszélgetés még azelőtt történt, hogy a kezébe vette volna a DC irányítását. Azóta nem merült fel kettejük között a Batman. 

via Insider

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek