Starity

Tom Brady bejelentette, most már tényleg visszavonul

2023. február 01. 21:09   |   Szerző: Four

A sportoló állítólag sokat veszekedett Gisele Bündchennel a visszavonulása kapcsán.

hirdetés

Tom Brady mindenkit meglepett, amikor szerda reggel bejelentette, hogy ezúttal tényleg visszavonul. A Tampa Bay Buccaneers hátvédje videóban közölte rajongóival, hogy búcsút mond profi sportolói karrierjének:

A lényegre térek: végleg visszavonulok. Tudom, hogy előző alkalommal elég nagy ügy lett a dologból, így aztán ma felébredtem és azt gondoltam: megnyomom a felvétel gombot és veletek tudatom először. 

Brady azzal viccelődött, hogy a sportolóknak "csak egy nagyon érzelmes visszavonulós esszé jut", ő pedig tavaly már "elhasználta" a lehetőségét.

A híresség megköszönte a családja, a barátai, a csapata és a szurkolói támogatását, és hozzátette, "semmin sem változtatna".

Brady tavaly - pontosan ugyanezen a napon - már bejelentette a visszavonulását, ám rövid időre rá visszavonta a kijelentését és újra pályára lépett. A sors iróniája, hogy gyermekei anyja, Gisele Bündchen állítólag többek között pont azért adta be a válókeresetet, mert elege lett abból, hogy Brady folyton csak ígérgette a visszavonulását, de nem tette meg.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek