Starity

Fontos szereplőt vágtak ki a Stranger Things második évadából

2023. február 04. 21:09   |   Szerző: SzilviD

A Jonathant játszó Charlie Heaton képtelen volt abbahagyni a nevetést, ezért a Duffer Brothers kivágta őt az egyik jelenetből.

hirdetés

Egy új interjúban a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard elmesélte, hogyan tette ki Charlie Heatont (aki Jonathan Byerst alakítja) a sorozat egyik jelenetéből az alkotó páros, a Duffer Brothers, mert folyamatosan nevetett Joe Keery (Steve Harrington) alakításán a második évadban.

Wolfhard elmondta, hogy az incidens a nyolcadik epizódban történt, amikor a teljes főszereplőgárda összegyűlik Byersék házában, és az Elmenyúzóról beszélgetnek. Dustin megpróbálja elmagyarázni, hogy az Elmenyúzó azért akarja leigázni az embereket, mert felsőbbrendűnek tartja magát. 

Mint a németek

- mondja Steve, majd Dustin kijavítja őt, hogy "a nácik".

Ez az a mondat, ami miatt folyton nevetnie kellett a Jonathan Byerst alakító Heatonnak. A Duffer Brothers és David Harbour annyira belefáradtak ebbe, hogy azt mondták:

»Tudjátok mit, Charlie egyszerűen nem szerepel ebben a jelenetben.« Mi meg azt kérdeztük, hogy »mi?«, mire ők: »Igen, Charlie, ki kell menned, túl sokat nevetsz«

 - emlékezett vissza Wolfhard.

Utána azzal viccelődtek a forgatáson, hogy Jonathannak ki kellett mennie a WC-re, azért nincs jelen a beszélgetésnél. 

via Yahoo!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek