Starity

Miley Cyrus legújabb botránya

2010. december 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanában botrányhőssé vált Miley Cyrusról igencsak pikáns képek kerültek fel pár órája a világhálóra.

hirdetés
Miley Cyrus legújabb botránya

Miley Cyrusnak elég nagy gondja lehet legújabb baklövéséből. Az internetre pár órával ezelőtt felkerült egy erotikus kép, amin nagy valószínűséggel ő látható. A kijelentés azért sem száz százalékos, mert a képen csak nyaktól lefelé látni az azon szereplő, látszólag fiatal tinilányt.

Nem is olyan rég Perez Hilton kezei közül is kiszivárgott egy kép, ám arról kiderült, hogy csak egy amatőr, Photoshoppal készült munka volt. Akkor Miley menedzsmentje lépett közbe az ügyben, és a sztárbloggernek pár óra múlva el kellett tüntetnie a képet honlapjáról, különben jogi úton kellett  volna felenie tetteiért, a lány ugyanis akkor még csak 17 éves volt.

A Hannah Montana sztárjának a napokban tűnt el a mobiltelefonja, amin akár a most előkerült képet is tárolhatta. Eddig nem érkezett semmiféle jel Miley-tól, hogy mit tesz a kép eltűntetése érdekében.

Nem ő az egyetlen fiatal híresség, aki eltűnt telefonja miatt került bajba. Vanessa Hudgens is hasonlóan járt pár évvel ezelőtt, ami hatalmas port kavart. Akkor  mindenki Britney Spearshez hasonlította. Lehet, hogy Miley lesz a következő? Megvan rá az esélye, hiszen ebben az évben szinte mindent elkövet annak érdekében, hogy tinikedvencből botrányhőssé válhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek