Starity

Testszégyenítés miatt kellett magát megvédenie a The Last of Us sztárjának

2023. február 11. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Melanie Lynskey, a The Last of Us sztárja egy testszégyenítő poszttal szemben szólalt fel Twitteren.

hirdetés

Melanie Lynskey, a The Last of Us sztárja visszaszólt egy divatmodellnek, aki a megjelenését kritizálta. 

Adrianne Curry modell Lynskey testalkatával nem volt elégedett, szerinte a karaktere nem úgy néz ki, mint valaki, aki egy apokaliptikus világban él. 

A teste azt mondja, hogy luxuséletet él... nem pedig posztapokaliptikus hadúr. Hol van Linda Hamilton, amikor szükség van rá?

- írta Twitteren a modell Lynskeyről egy azóta már törölt posztban, de a színésznő megőrizte a képernyő fotót, majd ezt posztolva szólt vissza.

Először is - ez a fotó az InStyle magazin számára készült címlapfotózásomról, nem pedig az HBO The Last Of Us című filmjének képe. És egy olyan személyt játszom, aki aprólékosan megtervezte és végrehajtotta a FEDRA megdöntését. Nekem okosnak kell lennem, hölgyem. Nem izmosnak. Erre valók a csatlósok

- válaszolta a színésznő.

Lynskey azonban még nem fejezte be a gondolatait. Később külön tweeekben posztolta, a karaktere többről szólt, mint arról, hogy képes legyen valakit összeverni.

Az izgatott leginkább a #TheLastOfUs forgatásában, hogy a szereposztásom egy olyan jövő lehetőségét sugallta, amelyben az emberek elkezdenek hallgatni arra, akinek a legjobb ötletei vannak. Nem a legmenőbb vagy a legkeményebb emberre. A szervezőre. Ő az a személy, aki tudja, hol van minden. Az a személy, aki a tervezést végzi. Az a személy, aki multitaskingolni tud. Az, aki határozott. Azt akartam, hogy nőies legyen, és lágy hangú, és minden olyan dolog, amiről azt mondják, hogy gyenge. Mert őszintén szólva, lesz*rom ezeket

- írta.

A The Last of Us-ban egy mutálódott gomba a legtöbb embert erőszakos zombivá változtatta; a történet évtizedekkel a kezdeti káosz után játszódik, amikor a korábbi törvény és rend már összeomlott. Lynskey karaktere találkozik a sorozat két főszereplőjével, amikor megpróbálnak átjutni az országon.

via Today

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek