Starity

Megjelent SP új lemeze, a Kölyök 22

2010. december 04. 17:05   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy év után új lemezzel jelentkezett SP. Az énekes-rapper a hagyományoknak megfelelően születésnapján adta ki a korongot, amely sokak szerint eddigi legjobb zenei anyaga.

hirdetés
Megjelent SP új lemeze, a Kölyök 22

Kölyök 22 – ez a címe SP legújabb albumának. A lemez meglehetősen színes: a popdalok mellett SP visszatért a rap műfajhoz, illetve különleges, akusztikus verziók is szerepelnek a korongon.

A Kölyök 22 további érdekessége, hogy a legtöbb számot SP egyedül szerezte, kivéve a Baby című dalt, melynek társszövegírója a Barbibébi című könyv szerzője, Lakatos Levente; a Szexből 10 című dalban pedig Siska Finuccsi is feltűnik, hogy egy igazi underground-rapbetéttel bizonyítsa: az „igazinak” tartott rappereknek nincs bajuk a Kölyökkel.

A felvételek és hangszerelések PIXA, illetve Szakos Krisztián munkái. A zene.hu szavazása alapján a rajongók kedvencei között a már klippel is rendelkező Szólj rám!, a Szeretlek, a Szexből 10, és a Baby szerepelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek