Starity

Elszökött kutya csöngetett be a családhoz

2023. február 21. 07:07   |   Szerző: SzilviD

Egy család az Egyesült Államokban, Dél-Karolina államban órákig kereste szökött kutyáját. Végül mindenkit meglepett, hogyan került haza.

hirdetés

Mary Lynn kutyája, Rajah eltűnt a dél-karolinai Greenville-ből. A szomszéd úgy döntött, hogy elhasználja a szilveszterről megmaradt tűzijátékot, azonban az eb ettől annyira megijedt, hogy lelépett az uvdvarról, ahol éppen a család másik kutyájával játszott. 

Mary azonnal a keresésére indult, bejárta a környék összes utcáját és parkját. Sikertelenül. Végül közzé tett egy keresét a Facebookon is. A férje átkutatta a környéket autóval, ő maga pedig azt tervezte, hogy másnap reggel felhívja a régió összes állatmenhelyét. 

Végül erre nem volt szükség, mert néhány órával azután, hogy a család lefeküdt, valaki becsengetett hozzájuk. Bár éjjel három volt, Mary azonnal ajtót nyitott, és le is döbbent. Rajah állt a küszöbön, de egyedül, nem volt vele senki, aki megnyomhatta volna a csengőt. 

A család térfigyelő kamerát szerelt fel a bejárati ajtajára, amely megoldotta a furcsa rejtélyt. A videón látható, ahogy Rajah teljesen egyedül és láthatóan izgatottan rohant haza, majd megnyomta a csengőt. Mintha pontosan tudná, hogyan működik.

via Stern.de

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek