Starity

Natalie Portmant a tanulmányai segítik

2010. december 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portman nemcsak gyönyörű és tehetséges, hanem nagyon okos, és úgy látszik, ezt sikerült felhasználnia a legújabb filmje forgatásán.

hirdetés
Natalie Portmant a tanulmányai segítik

Natalie Portman Black Swanben játszott karaktere belső személyiségének megismerésében és megértésében nagy szerepe volt annak, hogy a színésznő a Harvard Egyetem pszichológiai szakának hallgatója. Ez nagy segítséget jelentett  a számára.

Natalie egy Nina Sayers nevezetű balett-táncos karakterét játssza el a thrillerben. Azt vallotta, ahhoz, hogy megértse azokat rituálékat és azokat a mániás állapotokat, melyeket a táncban átélnek a balerinák, nagyon sokat segítettek neki a pszichológiatanulmányai.

„Ez egy olyan helyzet volt, amikor valamit, amit az iskolában tanultam, fel tudtam használni az életemben, ami nagyon, nagyon ritka. Ez egy tipikus mániás eset volt. A karmolás, az anorexia és a bulimia lehetnek ennek a tünetei. A balett nagyon sok dologban segíti az ilyen problémák kialakulását a rituálékkal, ahogy bekötik a balettcipőt vagy ahogy egy új párat próbálnak ki. Már-már vallásos”  – mondta Natalie Portman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek