Starity

Digitálisan meghaltak a Kardashian lányok

2010. december 04. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékony cél érdekében Kim és Khloe Kardashian lemondott az internetről: sem a blogukat, sem a Twittert, sem a Facebookot nem használják, amíg nem gyűjtenek össze 1 millió dollárt.

hirdetés
Digitálisan meghaltak a Kardashian lányok

„Meghaltam... segíts visszajönnöm az életbe!” – üzeni Kim. „Halott vagyok. Segíts visszavásárolnom az életem” – így Khloe. Érdekes és furcsa üzenetek, de ha tovább olvassuk a lányok blogbejegyzéseit, megtudjuk, hogy mindezt csak jótékonykodás gyanánt teszik.

A K, mint Kardashian című tv-show által híressé vált lányok feladták a digitális életüket, hogy a Keep a Child Alive jótékonysági alapítványnak segítsenek, és pénzt gyűjtsenek, ami a HIV és az AIDS ellen küzd Afrikában és Indiában.

A lányok az utolsó blogbejegyzésüket november 30-án írták, amiben beszámoltak erről. Egy ember egyszerre 10 dollárral tud segíteni a lányoknak, amihez SMS-küldés szükséges. Valószínűleg azóta még nem gyűlt össze a pénz, hiszen nagy csönd van a virtuális naplójukon.

Érdekes módon a harmadik nővér, Kourtney Kardashian kimaradt a dologból, ő azóta is frissíti a híreket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek