Starity

Egy hívás megváltoztathatja az életed

2010. december 04. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Vicces, hogy egy hívás teljesen meg tudja változtatni az életedet” – mondja a legújabb fiúbanda, a One Call ('Egyetlen hívás') névadója, és reméli, tényleg így lesz.

hirdetés
Egy hívás megváltoztathatja az életed

Chris reméli, az együttesük befut, és milliók kedvencei lesznek – de addig még hosszú út áll előttük. Addig is ismerjük meg a legújabb együttest, hiszen nemrég készítették el első videoklipjüket, melyben nem más, mint Ashley Benson és Kendall Jenner kapnak szerepet.

Blacklight – ez a címe a fiúk első rövidfilmjének, amit néhány hete forgattak le. A névadó Chris így nyilatkozott: „Vicces, hogy egy hívás ('One Call') teljesen meg tudja változtatni az életedet.”

A banda négy tagja Amerika különböző részeiről származik, különböző zenei képességekkel, hogy együtt popzenét alkothassanak. A tagok AG Gamlieli, Justin Thorne, José Bordonada és az előbb említett Chris Moy. Egyikük sem új a zenei világhoz: Justin például turnézott a Pussycat Dollsszal, és egy másik fiúbanda tagja volt.

Első, debütáló klipjük a Blacklight címet kapta, amiben bemutatják tánctehetségüket. A Pretty Little Liars Ashley Bensonja, illetve a Kardashian-klán húga, Kendall Jenner is szerepet kapott a rövidfilmben, de sajnos mindketten csak rövid ideig tűnnek fel. Mindkettejüket megpróbálja elcsábítani a banda énekese, sikertelenül. Szurkoljunk, hogy a hírnév felé vezető úton több sikerük lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek