Starity

Emily Ratajkowski nem zárkózik el az OnlyFanstől

2023. március 03. 15:03   |   Szerző: Four

A modell kifejtette a véleményét az OnlyFansről, nem zárkózott el attól, hogy csatlakozzon.

hirdetés
Emily Ratajkowski nem zárkózik el az OnlyFanstől
Fotó: hu.depositphotos.com

Emily Ratajkowski a poscastjében nyilatkozott arról, hogyan vélekedik a meztelen fotók posztolásáról. A modlel hozzátette, hogy bár ő maga rendszeresen kirak magáról merész képeket, mindent összevetve mégis fontosnak tartja, hogy ő rendelkezzen a róla készült fotókkal. A modell szerint ugyanis a munkája során rengeteg olyan kép készült róla, amelyből sokan meggazdagodtak, ő viszont inkább ráfizetett.

Albumnyi fotók készültek rólam, amiket eladtak az engedélyem nélkül. Sok ember profitált a képeimből - általában férfiak - én pedig semmit sem kaptam, sőt, több esetben még nekem kellett fizetnem. 

- mondta.

Említette a 2014-es botrányt is, amelynek során több hírességnek kiszivárogtak a meztelen fotói: Jennifer Lawrence, Kim Kardashian és Rihanna mellett ő is a hackerek áldozata lett. Így emlékezett vissza az esetre:

Az volt életem egyik legtraumatikusabb élménye. Azon a héten csomóban hullott ki a hajam. Azt hittem, hogy véget ért a karrierem - akkoriban színésznő akartam lenni, és mindenki azt mondta, annyit fotóztak meztelenül, hogy az emberek nem fognak komolyan venni. Többen is felvetették, hogy szándékosan szivárogtatták ki a fotókat. És nagyon intim képek voltak, valaki olyannak szántam őket, akibe szerelmes voltam. Borzalmas volt.

- mesélte. 

A híresség ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy egyszer OnlyFanse legyen: elmondása szerint bár nem tartja "a modern feminizmushoz illő tettnek", de úgy gondolja, a platformhoz való csatlakozással visszanyerhetné az erejét.

via Harper's Bazaar

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek