Starity

Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból

2010. december 04. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drámai testvérpárbaj után Vastag Csaba mellett döntöttek a mentorok a december 4-ei adásban, a versenytől testvére, Vastag Tamás búcsúzott.

hirdetés
Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból

A december 4-ei X-Faktor adásában a megmaradt 5 versenyző két dalt adott elő: egy magyar és egy angol nótát kellett választaniuk. A nézőknek talán kevésbé tetszett Vastag Csaba és Vastag Tamás produkciója – így eshetett meg az, hogy az eddigi legdrámaibb párbajra kerüljön sor.

Korábban a két testvér azt nyilatkozta: nem aláznák meg egymást azzal, hogy szándékosan hibáznak, így két vérbeli profi párbajdalt hallhatott mindenki, aki az RTL-re kapcsolt szombat este. A mentorok 3:1 arányban döntöttek, és az idősebbik Vastagnak, azaz Csabának szavaztak bizalmat a következő adásra, Vastag Tamás pedig kiesett.

A párbajdala alatt is, majd a végeredmény kiderültekor is teljesen összetört Csaba, aki zokogva ölelte át öccsét. Tamás örül, hogy eljutott idáig, és megígérte: természetesen hallunk még róla.

A következő X-Faktor-adásban a versenyzők a dobogóért harcolnak, mert már csak 4-en maradtak, a kieső azonban akkor sem maradhat majd el. A tehetségkutató műsor jövő hét szombaton a szokott időpontban folytatódik az RTL Klubon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek