Starity

Aaron Cartert követték a halála előtt

2023. március 07. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Egyre többen mondják Aaron Carter ismerősei közül, hogy az énekes halálával nem stimmel valami. Két barátja is megszólalt az ügyben.

hirdetés
Aaron Cartert követték a halála előtt
Fotó: hu.depositphotos.com

Miután az énekes édesanyja, Jane Schneck borzasztó fotókat tett közzé arról a helyről, ahol fia holttestét megtalálták, Morgan Matthews és Bryan Cassidy a Page Six-nek azt nyilatkozták, hogy szerintük Aaron Carter halálát tényleg tovább kellene vizsgálni, mint „potenciális emberölést”.

Mindig paranoiás volt, attól tartott, hogy valaki követi őt

– magyarázta Cassidy, aki élete utolsó három évében közel került Carterhez.

Ahogy megtalálták Aaron holttestét, az nekem is gyanús, mert azt kérdeztem: »Várj egy percet, paranoiás volt vagy nem?« Nem akarok ujjal mutogatni, de ez egyszerűen nem áll össze.

Matthews, aki Carter korábbi menedzsereként dolgozott, ugyanígy látja, és azt állította, hogy Carter „nem a megfelelő emberek közelében” volt, és gyakran felhozta paranoiáját, miközben ketten együtt zenéltek.

Azt mondta: »Valakik követnek, segítségre van szükségem, el kell tűnnöm ebből a városból.« Próbált elmenni. A háza sokáig eladó volt

– emlékezett vissza Matthews.

Amint arról korábban beszámoltunk, Cartert 2022 novemberében holtan találták kaliforniai otthonában, sűrített levegős dobozok és vényköteles tablettákat tartalmazó palackok feküdtek körülötte. Az énekes halálának hivatalos okát még nem hozták nyilvánosságra, a Los Angeles megyei halottkém kizárta a fulladás lehetőségét, mivel nem találtak vizet a tüdejében.

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek