Starity

Bruce Willis felesége szívszorító videóban kérte a paparazzikat, hogy ne kiabáljanak a férjére

2023. március 07. 08:08   |   Szerző: Four

Emma Heming arra kérte a lesifotósokat, legyenek tekintettel Bruce Willis állapotára.

hirdetés

Emma Heming, Bruce Willis felesége szomorú videót posztolt: Heming a lesfitósoknak címezte a felvételt, akik Willis legutóbbi nyilvános megjelenése alkalmával mindent megpróbáltak, hogy felkeltsék a színész figyelmét - még rá is kiabáltak a frontotemporális demenciával küzdő hírességre.

Ha valaki olyanra vigyázol, aki demenciával küzd, akkor tudod, milyen stresszes és nehéz tud lenni nyilvános helyen, biztonsággal elnavigálni őt, még ha csak egy csésze kávét isztok meg, akkor is. Egyértelmű, hogy még nagyon sokat kell tanítani erről a dologról. Szóval ez most a lesifotósoknak és azoknak szól, akik exkluzív videót akartak készíteni a férjemről. Tartsátok meg a távolságot. Tudom, hogy ez a munkátok, de tartsátok meg a távolságot. Kérlek, ne kiabáljatok a férjemre, ne kérdezzétek hogy van. Adjatok neki teret. Hagyjátok, hogy a családunk vagy bárki, aki épp akkor vele van, biztonságosan eljuttathassa őt A pontból B pontba. Ez volt a nyilvános közlendőm. 

- jelentette ki Emma. 

A híresség felesége nemrég hosszabb posztban adott hírt Bruce állapotáról, és elárulta, jelenleg nincs gyógymód férje betegségére. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek