Starity

Kész Emma Roberts és Freddie Highmore filmje

2010. december 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Freddie Highmore új filmje, melyben Emma Roberts is főszerepet játszik, s hamarosan a mozikban is tündökölni fog.

hirdetés
Kész Emma Roberts és Freddie Highmore filmje

Bizonyára lesznek, akik még nem is hallotak Freddie Highmore-ról, a Spiderwick krónikák sztárjáról, de a legtöbben talán a Charlie és a csokigyár cimű filmből ismerhetik, ahol Charlie Bucket szerepét alakította. Emma Roberts színésznő neve azonban valószínűleg senki számára nem hangzik ismeretlenül: a Valentin nap és a Nancy Drew című filmek főszereploője volt. E két nagyszerű színész most egy közös filmben csillogtatja meg tehetségét, mely 2010 végén fog debütálni az amerikai mozikban.

Az alkótás a Homework címet kapta és leginkább a romantika műfajába sorolható. A forgatás helyszíne New York volt. A sztori egy iskolás fiúról szól, aki mindenben hisz, csak éppen a barátságban nem.

A már említett két színész a főszerepet játssza: Freddie kapta George Zinavoy szerepét, míg Emma Sally Howe bőrébe bújik.

A filmben rajtuk kívül több ismert színész is feltűnik, többek között Michael Angarano, akit legtöbben a Szuper felsőtagozat című film hőseként ismerhetnek, valamint Elizabeth Reaser, aki Twilight-filmekben szerepelt, ahol 2008-tól alakítja Esme Cullen szerepét; de még a híres Alicia Silverstone is felbukkan Ms. Herman szerepében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek