Starity

Csókold meg Britney Spears fenekét!

2010. december 05. 11:11   |   Szerző: Butterfly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spearsnél kiborult a bili; megüzente a bulvárlapoknak, hogy megcsókolhatják „a pici, fehér, dél-louisanai popsiját".

hirdetés
Csókold meg Britney Spears fenekét!

A Star Magazine-nak, a Radar Online-nak és Jason Alexandernek (az expasijának) címzett Twitter-csiripben Spears azt írta: „Mind megcsókolhatjátok a pici, fehér, dél-louisanai popsimat.”

A kiborulást egy újságcikk váltotta ki, amelyben Britney expasija közli, hogy az aktuális fiúja, Jason Trawick megerőszakolta a popsztárt.

Jason Alexander tálalt ki a sajtónak, akivel annak idején Britney 55 órás házasságot is kötött Las Vegasban, még 2004-ben. A cikkben Alexander azt állítja, hogy az énekesnő bevallotta neki, az aktuális pasija, Trawick megütötte. A Radar Online erre lehozott egy hanganyagot a weblapján, amelyben feltételezhetően Alexander és Spears vitatkozik egymással. A popsztár szóvivője ugyanakkor mindent cáfolt.

Britney Spears új albuma jövő márciusban érkezik a boltokba. Azt is csiripelte a Twitter-oldalán, hogy születésnapja alkalmából romantikus hétvégét töltött Jasonnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek