Starity

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?

2023. március 17. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Jenna Ortega nemrég egy podcastben fedte fel, hogy nem mindig volt elégedett a Wednesday forgatókönyvével, ezért sokszor maga változtatott a szövegen. A producer most visszaszólt, szerinte nehéz a munka a színésznővel.

hirdetés
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Fotó: Netflix / Wednesday

Jenna Ortega március 6-án megjelent a Armchair Expert podcastben, ahol nyilatkozott a karakteréről, és bevallotta, hogy a forgatókönyvvel nem volt mindig elégedett. A színésznő azt állította, hogy vette a bátorságot, hogy megváltoztassa a szövegét, és még bizonyos jelenetekre is nemet mondott időnként.

Úgy tűnik, ez felbosszantotta Steven DeKnightot, aki a nyilvánosság előtt szólt vissza a nézeteltérések megosztása miatt. A Wednesday producere Ortega korát hibáztatta az általa éretlennek nevezett cselekedetért, miközben mérgezőnek és szakszerűtlennek nevezte őt.

Ő [Jenna Ortega] fiatal, így lehet, hogy nem tud jobbat (de kellene.) Azt is meg kellene kérdeznie magától, hogyan érezné magát, ha a showrunnerek interjút adnának, és arról beszélnének, hogy milyen nehéz volt vele dolgozni, amikor nem hajlandó felvenni az anyagot

- írta Twitteren.

Ezzel a fajta kijelentéssel túllépte a hatáskörét és mérgezően viselkedett. Szeretem a munkáját, de az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen emberekkel foglalkozzunk ebben a szakmában.

A rajongók most találgatnak, hogy Steven DeKnight arra célozgat, hogy lecseréli-e Ortegát Wednesday szerepében. A producer még nem erősítette meg a szándékát.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek