Starity

Penn Badgley elárulta, szerinte hány évada lesz még a You-nak

2023. március 17. 15:03   |   Szerző: Four

Nemrég jelent meg a You negyedik évada, a híresség elárulta, szerinte még hány részre számíthatunk.

hirdetés

Habár a Netflix hivatalosan még nem kérte be a You következő évadát, a Joe Goldberget alakító Penn Badgley szerint az ötödik évaddal epikus lezárást kapna a sorozat. 

Emlékszem, hogy Greg [Greg Berlanti, a sorozat kreátora] évekkel ezelőtt elárulta nekem, ő milyen befejezést szán a produkciónak. Ha lesz új évad, akkor azt hiszem, az lesz a lezárás.

- mondta a brit GQ-nak. 

A nemrég megjelent negyedik évadban a nézők új oldalát láthatták Joe-nak: Badgley szerint a főszereplő megpróbálta eltávolítani magát a gyilkos hajlamaitól, és "hős" szeretett volna lenni.

Az első öt epizdóban azon gondolkodunk: vajon tényleg hőssé válik, ahogy mindig is szerettük volna? Nem logikus, hogy azzá váljon. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy a sorozat releváns maradjon, intelligens, érzékeny de hű önmagához. Az egész évad arra épült, hogy Joe-t más megvilágításban lássák a nézők, erre eddig nem volt példa. 

Badgley a People magazinnak elárulta, szerinte van még mit megmutatni Joe karakteréből:

Úgy érzem, hogy az egész egy nagy döntés felé halad. Ezt szeretném Joe-nak, mert most már más körülmények között van. Eddig sosem birtokolt ekkora hatalmat és vagyont, mint most.

- mesélte a színész, majd hozzátette:

Love [Victoria Pedretti] révén technikailag volt vagyona és hatalma is, de gyűlölte, és nem érezte a sajátjának. Most viszont élvezi a helyzetét, és tud azonosulni vele. És valljuk be, ez egy rémisztő jövőkép.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek