Starity

One Direction: Liam Payne hosszú levélben kért bocsánatot Louis Tomlinsontól

2023. március 17. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség egykori bandatársa, Louis Tomlinson bocsánatáért esedezett a levelében.

hirdetés

Liam Payne hosszú levélben öntötte ki a lelkét: a híresség érzelmes írásban kért bocsánatot egykori bandatársától, Louis Tomlinsontól. 

Payne azt követően ragadott billentyűzetet, hogy megnézte Tomlinson "All of Those Voices" című dokmentumfilmjét. 

Az, hogy a te szemeiden keresztül láthattam a világot, a legszebb élmény volt. Szinte fáj a nyakam attól, hogy mennyire felnézek rád. Már eleve a barátom és a testvérem voltál, de az, hogy egy ablakon keresztül beleláthattam a világodba, csak növeli a tiszteletet, amelyet eddig irántad éreztem. Mennyi mindennel kellett megküzdened, és mégis magadban tartottad!! Úgy sajnálom, hogy nem voltam jó passzban és nem segítettem neked, szégyellem, hogy nem voltam olyan jó barátod, mint te nekem. Legalább most van időm, újra önmagam vagyok, és meg fogok próbálni kibékülni veled. 

- írta, majd így folytatta:

Érzelmileg teljesen padlóra küldött a film, és bár én csak másfél óráig néztem, te átélted, én pedig nagyon büszke vagyok arra, ahogy mindezt nagyszerű zenével, szenvedéllyel és akarattal tetted, é s hogy ahányszor az élet a földre küldött, te felálltál és harcoltál. Olyan hálás vagyok, hogy az életem része vagy, haver. Szerencsésnek érzem magam, és tudom, hogy ezt te is tudod, de része voltál egy kis csapatnak, akik szó szerint megmentették az életem. Valami olyan sötét dologtól mentettél meg, amelyről sosem beszéltem, de a te hozzáállásodra nagyon felnézek és azt kívánom, egyszer én is hasonló lehessek. 
 

- majd arra kérte követőit, ők is nézzék meg a produkciót: 

Köszönöm Louis, és gratulálok neked, megérdemled ezeket a pillanatokat, minden pillanást, minden gratulációt, és minden szeretetet, amelyet kapsz a világtól. Mindannyiunknál keményebben dolgozták, hogy eljuss ide, és tudd, a világ ezt most a oldaladról látja... srácok, kérlek nézzétek meg a filmet, megérdemli, és nagyon sokat fogtok tanulni önmagatokról ettől a nagyszerű embertől @louis91.

- írta a híresség. 
Payne egyébként tavaly Logan Paul podcastjében kijelentette, "több oka is volt rá", hogy ne kedvelje egy másik egykori bandatársukat, Zayn Malikot, de mindig támogatni fogja. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek