Starity

Kiderült, kik lesznek a Return to Silent Hill horror főszereplői

2023. március 17. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson játssza majd a főszerepet Return To Silent Hill című horrorban.

hirdetés
Kiderült, kik lesznek a Return to Silent Hill horror főszereplői
Fotó: YouTube / SILENT HILL (Official)

A forgatás a jövő hónapban kezdődik Németországban és Kelet-Európában, visszatér a Silent Hill eredeti rendezője, Christophe Gans is.

Gans, Sandra Vo-Anh és William Josef Schneider által írt film a Silent Hill kettőn alapul, amely a Konami nagy sikerű videojáték-sorozatának második és legnépszerűbb játéka. A főszereplője James (Jeremy Irvine), egy férfi, aki megtört, miután elszakadt egyetlen igaz szerelmétől (Hannah Emily Anderson). Amikor egy titokzatos levél visszahívja őt Silent Hill-be, hogy megkeresse, egy olyan várost talál, amelyet egy ismeretlen gonosz alakított át. Ahogy James mélyebbre ereszkedik a sötétségbe, rémisztő alakokkal találkozik, ismerősökkel és újakkal egyaránt, és elkezdi megkérdőjelezni saját épelméjűségét, miközben küzd, hogy megértse a valóságot, és elég sokáig kitartson, hogy megmentse elveszett szerelmét.

Az eredetileg 2001-ben PlayStation 2-re megjelent Silent Hill kettőt a sorozat legjobb játékának tartják. Radha Mitchell és Sean Bean játszott az első Silent Hill-filmben, a Silent Hill – A halott városban, amely 2006-ban 100 millió dolláros bevételt hozott.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek