Starity

Cameron Diaznak elege lett az új filmjéből, valószínűleg nem tér vissza Hollywoodba

2023. március 20. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő most forgatja új filmjét, de valószínűleg nem tér vissza Hollywoodba.

hirdetés
Cameron Diaznak elege lett az új filmjéből, valószínűleg nem tér vissza Hollywoodba
Fotó: hu.depositphotos.com

Cameron Diazról korábban írtuk, hogy évekkel ezelőtt visszavonult Hollywoodtól és többször is hangoztatta már, hogy nem kívánkozik vissza a filmiparba - Jamie Foxx unszolására viszont igent mondott egy filmszerepre.

A "Back in Action" című film forgatása azonban nem egy sétagalopp: a Daily Mail informátora szerint Cameron nagyon nehezen viseli, hogy a munka miatt nem lehet együtt a családjával, ráadásul a produkció gyártása falakba ütközött. 

A hónap elején ugyanis Foxx nagyon mérges lett a forgatás angliai helyszínén, és állítólag három embert is kirúgott egy eddig meg nem nevezett balhé miatt.

A színésznőhöz közeli forrás szerint habár Cameron nem került konfliktusba Jamie-vel, elege van a forgatással járó drámákból és abból, hogy keveset láthatja a kislányát és a férjét. Ezért aztán az illető szerint nem valószínű, hogy a fent említett film elkészülte után bármilyen más színészi projektre igent mondana.

Az, hogy minden nap 10 órákat kell dolgoznia nagy súlyt rakott rá úgy, hogy közben utál távol lenni a lányától. Cameron mindennél jobban szeret édesanya lenni. Utálja a drámát és a veszekedést, pont emiatt hagyta ott a szórakoztatóipart. Úgy érzi, hogy már nem kell bizonyítania a rátermettségét senkinek.

- mesélte az illető.

Diaz 2018-ban vonult vissza, hogy több időt tölthessen férjével, Benji Maddennel, majd 2019-ben megszületett kislányuk, Raddix.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek