Starity

Miért válassz egyedi eljegyzési gyűrűt?

2023. március 21. 14:02   |   

A lánykéréskor kapott gyűrű egy kiemelt ékszer, akárhány gyűrűje is van egy nőnek, ez az egy mindig különleges marad. Ennek több oka is van, az egyik az, hogy míg a többi ékszert folyamatosan cserélgeti, addig ez mindig az ujját ékesíti, másrészről pedig érzelmileg is jobban kötődik hozzá. Az érzelmi kötődés az eljegyzés intézménye és az esemény lezajlása miatt is erősebb, hiszen nincs olyan menyasszony, aki ne emlékezne eljegyzésének minden egyes pillanatára.

hirdetés
Miért válassz egyedi eljegyzési gyűrűt?

Nagy jelentősége van tehát ennek az ékszernek, ezért érdemes egyedi, kézműves gyűrűt választani, vagy készíttetni menyasszonyod számára. És hogy megerősítsünk ebben, mindjárt 8 érvet is hozunk ennek alátámasztására.

  1. Különleges lesz és egyedi
    Ha a saját elképzelésed alapján készül az egyedi gyűrű a Brillancy-nél, akkor biztos lehetsz benne, hogy kedvesed örömmel mutatott ékszere soha nem fog vele szembejönni az utcán.

  2. Személyre szóló meglepetést okozhatsz
    Hiszen részt veszel a tervezési folyamatban, így a saját stílusodat és az ő ízlését ötvözve fog elkészülni az áhított ékszer.

  3. Pont olyan lesz, mint amit megálmodtál neki
    Amikor kedvesed ránéz majd az eljegyzési gyűrűre, akkor mindig eszébe jut, hogy ezt te tervezted neki. Így bármilyen nehézségetek is lesz az életben, mindig emlékeztet benneteket a köztetek lévő szeretetre és gondoskodásra.

  4. Ne aggódj, ha egyelőre nincs ötleted!
    Nyilvánvalóan nem vagy divattervező, ezért ne aggódj amiatt, hogy vajon meg tudod-e tervezni ezt a különleges ékszert. Az ékszerész mindenben a segítségedre lesz. Lehet, hogy találsz egy neked tetsző fazont, amin elegendő néhány apróbb változtatás, például a kő színe, a foglalat típusa vagy a gyűrű anyaga.

  5. Érdemes pontos méretet vinned
    Ha meglepetés eljegyzésről van szó, akkor ez egy kicsit nehezebb feladat, de ha beavatod egy jó barátnőjét vagy az anyukáját, akkor megtudhatod a gyűrűméretet. Esetleg kedvesed egy jelenlegi gyűrűjét hozod és mérik le gyorsan. Bár az ékszer méretét a legtöbb esetben lehet módosítani, de azért jobb, ha pontosan készül el.

  6. Az egyedi elképzelések könnyebben megvalósíthatóak
    Ha esetleg vésést szeretnél a gyűrű belsejébe, akkor ezt sok előre elkészített ékszernél az anyagvastagság miatt nem lehet megoldani. Egyedi tervezés esetében viszont a gyűrűt olyan alakkal és anyagvastagsággal készítik, hogy ezek az apró meglepetések is megvalósulhassanak.

  7. Titkos üzenetek 
    Ha azt szeretnéd, hogy az eljegyzési gyűrű valamilyen plusz üzenetet hordozzon, akkor játszhatsz a kövek számával vagy akár az elhelyezkedésükkel is, ezzel utalva a kettőtök kapcsolatára.

  8. Kiváló minőségű terméket kapsz
    Az ékszerésznél készített egyedi termékek esetében biztos lehetsz benne, hogy magas minőségű, tartós produktumot adnak a kezedbe. Így nem kell azért nyugtalankodni, hogy esetleg kiesik egy kő vagy eldeformálódik az ékszer.

Láthatod, hogy mennyi előnnyel jár az, ha a saját elképzelésed alapján a szerelmed stílusát, valamint a kettőtök között lévő szimbólumrendszert figyelembe véve készítteted el az eljegyzési gyűrűt a nagy napra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek