Starity

Justin Bieber főiskolán tanulna tovább

2010. december 06. 08:08   |   Szerző: B_ogiii..Bieber.fan_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint a legtöbb sztár, Justin Bieber is magántanuló. Néhány tini minél hamarabb túl akar lenni az iskolán, azonban a tinisztár komolyan tervezi a jövőjét: főiskolán folytatná tanulmányait.

hirdetés
Justin Bieber főiskolán tanulna tovább

Munka, karrier, éneklés – Justin Bieber még többet akar. Nem elég, hogy jól megy a szekere, és ő az egyik legkeresettebb személy a világon, a tanulásban is helyt akar állni.

Justinnak jól megy a suli, de néha bizonyára inkább a pihenést választaná. Szereti az angolt, mert abban „kiélheti magát”, viszont a biológia nem tartozik kedvenc tantárgyai közé. Ha segít a tanulásban, a tanárával még múzeumokba, parkokba is ellátogatnak. Úgy tűnik, az énekes nagyon komolyan veszi a tanulást, hiszen főiskolán szeretne továbbtanulni: „Mindig egy magántanárral utazok, akivel napi három órát tanulok hetente öt alkalommal. Azt akarom, hogy befejezzem a középiskolát, valamint a főiskolát, majd fejlődni, ahová a zene visz” – nyilatkozta Justin Bieber.

Bár elszántságában nem ő az egyetlen sztár, hisz már Emma Watson is komoly terveket ölt bele a tanulásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek