Starity

Adósságcsapdába kerülhet Kim Kardashian és a családja

2023. április 03. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Kim Kardashian hamarosan anyagi gondokkal küzdhet, óriási hiteleket vett fel.

hirdetés
Adósságcsapdába kerülhet Kim Kardashian és a családja
Fotó: Instagram / kardashians

Kim Kardashian és a családtagjai Khloe, Kourtney, KendallKylie, valamint Kris Jenner szeretik a luxust, a dizájnerruhákat és drága táskákat, de az elegáns ingatlanokat is. Bár a reality-sztárok rengeteg pénzt keresnek, hitelt még annál is többet vesznek fel.

A múlt hónapban Kim Kardashian 48 millió dolláros (kb. 17 milliárd forint) jelzálogkölcsönt vett fel 70 millió dolláros malibui otthonára, amelyet szeptemberben vásárolt, és már tervezi a felújítását. Nővéreinek és édesanyjának, Kris Jennernek is hatalmas tartozásai vannak a bank felé.

Összességében a Kardashian-Jenner család több mint 132 millió dollárral (kb. 46 milliárd forint) tartozik a bankoknak, ezt a The Sun derítette ki. Szakértők szerint a gondot az emelkedő kamatok jelentik – és az, hogy magasabb összegeket vettek fel a házaikért, mint amennyit valójában érnek. Egy amerikai bankár szerint:

Havonta óriási összegeket kell fizetniük. Persze nagy vagyonuk van, de nagy része le van kötve. Mindannyian fényűző életet élnek, és ez hamarosan problémákat okozhat számukra. Valójában sürgősen el kell adniuk néhány ingatlant, különben hamarosan mindannyian olyan pénzügyi válságba kerülnek, amelyet nem lehet egyszerűen és gyorsan megoldani.

via Ok! 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek