Starity

Brad Pitt eladta szellemjárta ingatlanját

2023. április 12. 09:09   |   Szerző: idone

Brad Pitt 1994-ben vette meg a hátbozongató Los Felizben található ingatlant Cassandra Petersontől, aki saját maga is bevallotta, hogy a házban furcsa dolgok történtek.

hirdetés
Brad Pitt eladta szellemjárta ingatlanját
Fotó: gettyimages.com

Brad Pitt végleg búcsút intett a szellemjárta Los Felizi házának, a New Idea forrásai szerint, ugyanis sikerült eladnia a furcsa ingatlant, méghozzá 60 millió dollárért. A házat 1994-ben vásárolta meg a színész, és itt is töltötte házas éveit ex-feleségével, Angelina Jolieval. A ház korábbi tulajdonosa, a '80-as évek kultszemélye, Elvira – vagy ahogy mások ismerik Mistress of the Dark – elmondása szerint az ingatlanban furcsa dolgok történtek.

Korábban a People magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy az ingatlan igenis szellemjárta. Többször látott embereket sétálva a folyosón, vagy éppen a kandalló előtt üldögélni, és azt is elmesélte, hogy töbször is járkáltak be és kifelé emberek a hállószóbájából. Elvira korábban figyelmeztette a színészt az eseményekről, aki nagyon izgatott volt, hogy saját maga lássa a történteket. 

Brad nem erősítette meg eddig Elvira meséit, de források szerint megkönnyebült, hogy sikerült megszabadulnia attól az ingatlantól melyhez több fájdalmas emlék is köti. Egy bennfentes elmesélte, hogy Brad imádta az ingatlant, de lassan már túl fájdalmas volt ott élnie. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek