Starity

Nem lesz Shadow and Bone harmadik évad?

2023. április 11. 08:08   |   Szerző: SzilviD

„Nem ismerjük az esélyeinket az új évadra”: A Shadow and Bone forgatókönyvírója és producere, Christina Strain törlésre számít.

hirdetés
Nem lesz Shadow and Bone harmadik évad?
Fotó: Netflix / Shadow and Bone

Shadow and Bone sorozat első évada 2021-ben óriási sikernek örvendett, rengetegen nézték meg a részeket. Idén jelent meg a második évad, ami messze alulmúlta az első sikerét. A rajongók szerint túl sok történetszálat próbáltak egybe gyúrni, az évad pedig kész káosz lett. 

Christina Strain, forgatókönyvíró és producer, megköszönte a rajongóknak a műsor iránti szeretetüket, és megosztotta kétségeit a sorozat megújításával kapcsolatban.

Shadow and Bone barátok, csak azt akarom mondani, hogy nagyon nagyra értékelünk benneteket. Köszönjük a sok streaminget és a szurkolást, amit a műsorunkért tettetek. Nem tudhatod az új évad esélyeit, vagy azt, hogy mikor fogjuk tudni, de szeretném, ha tudnátok, hogy mindent megtettettek. Látunk tieteket

- írta Twitteren.

Strain hozzátette, hogy nem akarja, hogy a rajongók magukat hibáztassák, ha a műsort nem rendelik be még egy évadra. Hozzátette, hogy az elmúlt évben rengeteg stressz és nyomás nehezedett rájuk a második évad miatt.

Ha nem lesz folytatás, ne hibáztasd magad. Láttam, hogy valaki posztolt erről, ezért szeretném megismételni, hogy ez mindannyiunkon túlmutat. Megértem a nyomást és a stresszt, amit érzel – több mint egy éve élek vele –, légy kedves magadhoz. Mindannyian a legjobbat próbáltuk adni.

A Shadow and Bone viszonylag drága sorozatnak számít a vizuális effektek miatt, a nézettségi számai nem a legjobbak, így a forgatókönyvíró szerint megvan az esélye annak, hogy a Netflix a törlés mellett dönt. 

via Fandom Wire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek