Starity

Dühös a zsűri Szíj Melinda miatt

2010. december 06. 20:08   |   Szerző: Abby92

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte csak Friderikusz Sándor dicséri az esetlen dívát, Szíj Melindát.

hirdetés
Dühös a zsűri Szíj Melinda miatt

A zsűriből szinte már csak Friderikusz Sándor dicséri őszintén Melindát, ugyanis hetek óta felülmúlják vetélytársai, és ezt a zsűritagok szóvá is teszik, de úgy látszik, mindhiába; Melinda fordulóból fordulóba megy át. Akármilyen teljesítményt nyújt, a közönség sok szavazatot ad neki  Ez volt az utolsó adásban is, amikor Melinda bocsánatot is kért az érdemtelenül elért sikerért.

Nem csak a zsűri, hanem még a közönség is hallotta, hogy Melinda gyengén produkált. Le is fagyott mindenki, mikor kiderült, hogy a közönség szerint mégis ő volt a legjobb.

Ráadásul nem is könnyű vele. Rossz a hozzáállása, nem csapatjátékos, és egyáltalán nem alkalmas arra, hogy elbírja a rá váró nagy felhajtást, ha megnyerné a versenyt.

Sokunkban felmerült, hogy Melinda esetleg szándékosan ráerősít a szerencsétlenségére. A zsűrit is zavarja már, hogy a közönség tesz a véleményükre, mert tudják, Melindát nem csak az énektudása juttatta a legjobb négy közé” – tette hozzá egy bennfentes.

Illés Gabriella, a Megasztár 5 producere szerint még sokat változhat az állás az utolsó két hétben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek