Starity

Dallas Lovato újabb szerzeményei

2010. december 06. 20:08   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi újság, Dallas Lovato? Miközben húga, Demi kórházban van, ő sincs a nyilvánosság előtt. Azonban a rajongók elől nem teljesen tűnt el.

hirdetés
Dallas Lovato újabb szerzeményei

Habár Dallas Lovato még igazából nem sztár, akadnak bőven rajongói. Bebizonyította, hogy nemcsak a két híresebb huga (Madison és Demi) által szerethetik. Calival duettezett, felrakott magáról egy videót, ahol ő énekel, és most felrakta a világhálóra új munkáit.

Nem olyan régen a hivatalos MySpace-oldalára felrakta három dalát, aminek a rajongók nagyon örültek a hozzászólások alapján. A dalok a következők: Fly Me Away, Let's Go és a Contigo en la distancia. Az utóbbi dalban egy ismeretlen férfi énekel vele a háttérben. Legtöbben a Fly Me Away című számát hallgatták meg, pontosan 144 183 fő. Nyilvánvaló, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog.

Mind a három dal itt hallgatható meg.

Hogy kitör-e huga árnyékából, és igazi karrierbe kezdhet-e, az csak rajta múlik, és persze a menedzsereken. Hajrá, Dallas!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek