Starity

Jennifer Garner 51 éves lett, könnyek között fogadta el Drew Barrymore ajándékát

2023. április 18. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő alig tudta elhinni, Drew Barrymore milyen ajándékokkal kedveskedett neki.

hirdetés

Jennifer Garner alig tudta elhinni, milyen megható ajándékot kapott 51. születésnapja alkalmából. A híresség Drew Barrymore műsorában promótálta új filmjét, amikor Drew meglepte azzal, hogy Garner szülővárosában mostantól április 17-e hivatalosan is "Jennifer Garner-nap". 

Ezután videón bejelentkezett Charleston polgármestere, Amy Goodwin, és megerősítette, hogy a színésznő saját ünnepnapot kapott, a művészeti értékek közvetítéséért, és a szenvedélyes lelkesedéséért, amellyel szülővárosát reprezentálja.

Jennifer a lufik és virágok közepette könnyes szemmel mondott köszönetet a megtiszteltetésért, és alig tudott megszólalni a felvételen.

A színésznő az epizód során azt is bejelentette, hogy 25 ezer dollárt adományoz a Save the Children jótékonysági szervezetnek, mert gyerekként őt is szegénység vette körül, és fontosnak tartja, hogy kiemelkedő része legyen az adományozás az életének:

Találtam egy módot arra, hogy segítseg az ottani gyerekeknek. Az anyukám szegénységben nőtt fel Oklahoma vidékén, és pedig West Virginiában... én középosztálybeliként nőttem fel, de körbevett a generációs szegénység.

- mesélte.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek