Starity

Selena Gomez mint mesehős

2010. december 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb klasszikusok Selena Gomez módra. A 18 éves énekes- és színésznőről nemrég nyilvánosságra került fotók nagyon művészire sikerültek.

hirdetés
Selena Gomez mint mesehős

Selena Gomez, a híres Disney-sztár a legnagyobb fotósok álma. Bájos arca, elképesztően csinos alakja bárkit megihlet. Ezúttal a brit OK! magazin kérte fel Gomez kisasszonyt, hogy szerepeljen a lap egyik rovatában, ami a legújabb divattrendekkel foglalkozik. A téma a mesék világa volt, aminek Selena természetesen nagyon örült, hiszen odavan a rajzfilmekért.

Nos, a végeredmény magáért beszél. A klasszikusok kissé modern kivitelben létrehozott pillanatképeit láthatjuk egy gyönyörű lány közreműködésével.

„Selena nagyon aranyos lány, öröm volt vele dolgozni. Igazán nem kellett vele sokat bíbelődni, azonnal megcsinálta, bármit is kértem tőle. A fotók különböző mesékből származnak. A főszereplőjük, Selena Gomez igazi dívaként tündököl rajtuk. Szerintem minden kép hátborzongatóan jó lett, és a visszajelzések is azt mutatják, hogy megérte azt az egy egész éjszakát, hogy elkészüljenek teljes pompájukban” – nyilatkozta a magazin fotósa.

Az első kép a Csipkerózsika című meséből származik, ahol Selena úgy pózol, akárcsak egy alvó kisbaba.

A következő képen a Borsószem Hercegkisasszonyból láthatunk egy részletet, ahol egy nagyon elegáns, mégis törékény lányt testesít meg.

Ezt követi a Piroska és a farkas című mese ihlette fotó, ahol Sel inkább szexi amazon, mint szende kislány.

A tinisztárt ezután Hamupipőkeként egy koszos, poros házban láthatjuk takarítani.

A sort végül a Szépség és a szörnyeteg meséje zárja, melynek fotója elég erotikusra sikerült.


Fotók: OK! magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek