Starity

Elhunyt az Astro énekese

2023. április 20. 07:07   |   Szerző: Pavia

2023. április 19-én menedzsere holtan találta a dél-koreai fiúbanda, az Astro tagjaként ismert Moon Bin-t.

hirdetés

A szöuli rendőrség jelentése szerint 2023. április 19-én, az esti órákban menedzsere holtan találta Moon Bin-t, a dél-koreai Astro fiúbanda énekesét. A rendőrségi jelentés szerint a fiatal tehetség saját lakásán, önkezével vetett véget életének, azonban a helyszínelést követően nem tudták megállapítani a halála pontos okát. 

Jelenleg nem zárjuk ki a boncolás lehetőségét, hogy pontosan meg tudjuk állapítani a halál okát.

 – nyilatkozta a rendőrség.

A híreket később Moon Bin ügynöksége, a Fantagio Entertainment közleményben is megerősítette:

Először is szeretnénk kifejezni legmélyebb sajnálatunkat, amiért ilyen szomorú és szívszorító hírekkel kell szolgálnunk. Április 19-én Moon Bin itt hagyott minket, (...)

A közlemény szerint a temetést a legszűkebb körökben, a sajtó bevonása nélkül akarják megszervezni, mindössze az énekes családjának, a hozzá közel állóknak, az ügynökség tagjainak és az Astro tagjainak jelenlétében.

Moon Bin 1998. január 26-án született a dél-koreai Cheonju városában. Szórakoztatóipar beli karrierjét édesanyja hatására kezdte el: mindössze 6 éves volt, amikor 2004-ben gyermek modellként kezdte próbálgatni szárnyait. Ezt követően feltűnt több videoklipben, majd ötödikes korában szerződést kötött a Fantagio Entertainment-tel. Az ügynökség szárnyai alatt tevékenykedő Astro tagjaként 2016. február 23-án debütált: a formáció ezen a napon adta ki első középlemezét, "Spring Up" címen. Karrierje során a csapat tevékenységei mellett szerepelt több webes sorozatban, modellt állt több kozmetikai, ruházati és ékszer márkának, valamint az Astro első alegységében, a Moonbin & Sanha nevű duóban is alkotott.

Moon Bin-t családja, húga, Moon Sua, csapattársai, ügynöksége és rajongói gyászolják.

Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek