Starity

Hódít az SZTK-keretes szemüveg

2010. december 07. 00:12   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ismert hazai férfiről is készült az utóbbi időben SZTK-keretes szemüveges kép. A geekdivat tehát Magyarországra is beférkőzött, kérdés, hogy ez mennyire jó, vagy sem.

hirdetés
Hódít az SZTK-keretes szemüveg

Jó, ha egy pasi követi a divatot? Vagy divat-e egyáltalán a Woody Allen által híressé tett, itthon SZTK-keretesnek hívott szemüveg? A geekstílus elterjedésével egyre több trendfotón tűnt fel a vastag keretes ókuláré, és dioptria nélküli üveggel gyorsan öltözékkiegészítővé lépett elő.

SP több interjúban és fellépésen is viselte a szemüveget, sőt, új lemezének, a Kölyök 22-nek borítóján is abban pózol. Amíg mások éppen szemüveg nélkül szeretnének élni, a Magyarország legstílusosabb férfijai közé választott énekes örömmel hordja a vastag keretet, ami stílusban illik akusztikus lemezéhez.

Nyáron elárasztották a metrókocsikat a Barbibébi című sikerkönyv plakátjai. A könyvborító mellett a szerző, Lakatos Levente képe díszelgett, aki mélyreható pillantással, SZTK-keretes szemüveg mögül tekintett az utasokra. Az íróimidzs tökéletes kiegészítőjét Levente a hétköznapokban nem hordja.

Friderikusz Sándor a Megasztárban hordja néha-néha az említett stílusdarabot. Az ítész nyilván ezzel a kiegészítővel szeretne tekintélyesebbnek tűnni, ami néha-néha sikerül is neki. Korban talán Friderikuszhoz passzol leginkább a retro hatású keret.

Puskás Peti is előszeretettel pózol a Woody Allen-pápaszemben. Az énekeshez elgondolkodtató dalai és színházi munkája miatt abszolút illik a kiegészítő, mely még komolyabbá és férfiasabbá varázsolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek