Starity

Úgy tűnik, Glen Powell barátnője nagyon megsértődött Sydney Sweeney-re

2023. április 25. 16:04   |   Szerző: Four

Sydney és Glen közös filmet forgat, de a színész barátnője nincs ezzel kibékülve.

hirdetés

Glen Powell és Sydney Sweeney romantikus vígjátékot forgat Ausztráliában, de ennek feltehetően nagyon nem örül a színész barátnője, Gigi Paris. 

Paris ugyanis úgy döntött, nem kíváncsi többé Sweeney instagramos tartalmaira, és kikövette őt. Ennek kapcsán kezdtek el szállingózni a hírek, hogy Powell és Paris talán szakítottak - és ha igen, lehetséges, hogy a színész belehabarodott Sydney-be. 

A két híresség több közös fotót is posztolt a forgatás során, és úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. 

Gigi és Glen 2020-ban kezdett el járni, és amikor idén év elején bejelentették a hírt, mely szerint Sweeney és Powell közös filmet forgat - Gigi is nagy örömmel vette a dolgot és elismerően kommentelt Sweeney posztjához. 

A DeuxMoi pletykaoldal szerint azonban Gigi és Glen kapcsolata azóta ingatag lábakon áll, amióta a színész forgatni kezdett Sydney-vel. 

Sweeney-ről pedig annyi lehet tudni, hogy az étteremtulajdonos Jonathan Davino menyasszonya tavaly február óta - bár ennél többet nem igazán tudni a párosról.

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek