Starity

A Karib-tenger kalózai 4: az első 6 perc

2010. december 07. 12:12   |   Szerző: Rebeca.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai című filmnek eddig mind a 3 része nagy sikereket aratott, és éppen most készül a 4. része a mozinak. Az Entertainment Tonightnak hála az első 6 percet megnézhetjük a filmből.

hirdetés
A Karib-tenger kalózai 4: az első 6 perc

A történet ugye az, hogy Jack Sparrow (Johnny Depp) elindul megkeresni az Ifjúság Forrását, ahogy azt a 3. rész végén láthattuk. Most kiszivárgott egy információ arról, hogy hogyan is fog kezdődni a 4. film. Egy ausztrál honlap jól értesült forrásokra támaszkodva írta meg, miszerint a 4. rész nyitójelenetében spanyol halászok felfedeznek valamit a vízben, amit aztán ki is fognak. Akkor látják meg, hogy egy nagyon sok éve meghalt matróz holttestét sikerült kiemelniük a vízből. Ám mielőtt elkezdhetnék jobban is megvizsgálni a tetemet, a matróz szemei felpattannak, és megragadja a kapitány karját. A következő pillanatban már  a kapitány jelenti Ferdinánd királynak, hogy a matróz a 200 éve elhunyt Juan Ponce de León legénységének az egyik tagja volt, mire a király arra következtet, hogy azért maradhatott életben, mert megtalálta az Ifjúság Forrását.

A 4. rész magyar alcímét is ismerjük már – A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken. Talán ez a kis betekintés a filmbe enyhíti azok szenvedését, akik a Karib 4. részére várnak, hiszen egészen május 19-éig várniuk kell az új filmre. Az előzetes most decemberre várható, és azt is érdemes tudnunk, hogy a filmet 3D-ben forgatják.

De ha valakinek még így is kínszenvedés lenne a várakozás, akkor megtekinthet egy majdnem 6 perces videót, ami az így készült a Karib-tenger kalózai 4 címet viseli. Láthatunk részleteket a filmből, a díszleteket, és maga a rendező is nyilatkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek