Starity

Ezüst szandálok – nem csak különleges alkalmakra

2023. május 08. 13:01   |   

Egy pár mutatós ezüst szandál elegáns és valóban különleges megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletes választást jelenthet alkalmi szettjeink mellé. Ráadásul az aktuális trendekben is igencsak komoly szerepet kaptak a fémes árnyalatok, így ezek a lábbelik rendkívül divatosnak számítanak. Azonban egy-egy ilyen szandált nem kell feltétlen a szekrényünkben őrizgetnünk a különleges alkalmakra, hiszen a mindennapok során is élvezhetjük az általuk nyújtott rendkívüli stílust. Pontosan ehhez nyújtunk némi segítséget.

hirdetés
Ezüst szandálok – nem csak különleges alkalmakra

Csillogás a hétköznapokon is – mire figyeljünk ezüst szandál viselésekor?

Ha nyomon követjük az aktuális trendeket, akkor bizonyára már van némi ötletünk arra vonatkozóan, hogy mivel lehet kombinálni ezeket a különleges lábbeliket. Ám, az alábbi pár tipp mindenképp megkönnyítheti számunkra különféle outfitjeink összeállítását. Akad ugyanis egy pár olyan általános dolog, amelyekre mindenképp érdemes odafigyelnünk az ezüst szandál modellek viselésekor. Mivel rendkívül elegáns színről beszélünk, így a hétköznapi szettek összeállítása során nem érdemes túlzásba vinnünk ezt az árnyalatot. Természetesen vannak, akik a mindennapokon is szeretnek olykor tetőtől talpig ezüstbe burkolózni, azonban az ilyen csillogó, homogén outfitek túlságosan kirívóak lehetnek – így ezeket inkább csak az elegáns alkalmakra ajánljuk. Tehát a legjobb választás, ha szettünkben csupán a szandál, valamint a kiegészítőink (táska, öv, ékszerek) képviseltetik ezt az árnyalatot. Ha ízlésesen ki szeretnénk emelni az ezüstös csillogást szettünkben, akkor pedig mindenképp megéri valamilyen sötétebb árnyalatú ruházatot választanunk kiegészítőink mellé. Ez lehet akár fekete, sötétkék vagy zöld. Amennyiben viszont azt szeretnénk, hogy a fémes árnyalat diszkréten beleolvadjon outfitünkbe, úgy az olyan világos színek jelentik majd a legjobb választást, mint a fehér, a bézs vagy a halvány rózsaszín.

Milyen ezüst szandált érdemes választanunk?

Nos, ez leginkább az adott szandál típusától függ. Ugyanis ezzel az árnyalattal is számtalan különféle fazonú modellt fellelhetünk a legtöbb nagy webáruház kínálatában. Például a CCC-nél rengeteg ezüst szandált találhatunk. Ezeket pedig nem csak az áruházaikban, de a weboldalukon is megtekinthetjük, valamint megvásárolhatjuk. Így mindenképp érdemes lehet körülnéznünk a CCC-nél, ha nem tudjuk, hogy hol vásárolhatnánk ezüst szandálokat. A fazon tehát itt is kulcs szerepet tölt be, csakúgy, mint a más árnyalatokkal rendelkező modellek esetében. Míg a lapos talpú darabok remekül a legtöbb félelegáns szettbe, így ezeket akár miniszoknyával vagy farmer sorttal is bátran viselhetjük. A magassarkú modelleket viszont már jobban tesszük, ha valamilyen elegánsabb stílusú ruhával kombináljuk – ezek ugyanis túlságosan kirívóak lehetnek egy-egy laza outfit részeként. Ha viszont nem tudunk dönteni, mert öltözködésünk igencsak sokrétű, úgy a platformos modellek jó választást jelenthetnek. Ezek ugyanis könnyedén beilleszthetőek a lezserebb és az elegánsabb irányvonalat képviselő mindennapi outfitekbe is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek