Starity

Új akciófilmben lesz látható Henry Cavill és Jake Gyllenhaal!

2023. május 10. 23:11   |   Szerző: Four

Eiza González is csatlakozik a két színészhez Guy Ritchie készülő akciófilmjében.

hirdetés

Habár a Vajákban a hamarosan érkező új évadot követően már nem láthatják a rajongók Henry Cavillt - de Guy Ritchie készülő akciófilmjében biztosan szerepelni fog a sztár. 

A projektre emellett igent mondott Jake Gyllenhaal és Eiza González is - miután mindhárom színész többedjére dolgozik együtt a rendezővel. 

A filmnek egyelőre nincs munkacíme, de annyit lehet tudni, hogy két kimenekítésre specializálódott szakemberről fog szólni, akiknek ki kell tervelniük, hogyan hoznak ki egy magas szintű közvetítőt. 

A projekt forgatása idén nyáron kezdődik Spanyolországban, Ritchie írta a forgatókönyvet, és ő a film producere is Ivan Atkinsonnal és John Friedberggel egyetemben. 

Van valami különleges abban, ha gyakran dolgozol ugyanazokkal a partnerekkel: közös nevezőre juttok, és olyan bizalom alakul ki köztetek, amely kihozza mindekiből a legtöbbet. Jake, Henry és Eiza elképesztően tehetséges, elkötelezett színészek. Akciódús film lesz, amely egyszerre stimulál intellektuális szempontból és felpörget fizikailag. 

- nyilatkozta Ritchie a Deadline szerint. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek