Starity

Justin Bieber-matrica és -kártya!

2010. december 07. 20:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber már nemcsak albumjait dobja a piacra, hanem hamarosan matricákat és kártyákat is vehetünk az ő arcképével.

hirdetés
Justin Bieber-matrica és -kártya!

Justin Bieber olyan híres, hogy bármit is ad ki, azt veszik, mint a cukrot, lassan már egy saját boltot kellene nyitnia. 

A három albuma mellett vehetünk többek közt pólót, bögrét, uzsonnástáskát, karácsonyfadíszt vagy parfümöt. Pont az ünnepekre Justin berakott valami újat a listába: matricákat és kártyákat. A Panini cég döntött úgy, hogy a NFL- és NBA-kártyák mellett Justin-kártyákat is gyártanak.

A gyűjtemény 150 kártyát és 30 matricát tartalmaz, amiből 500-at Justin dedikált. A Panini jól tudja, hogy mennyien szeretik a fiatal énekest, ezért ha ez nem lenne elég, még négyféle puzzle-t is fog árúsítani.

Ez fantasztikus, nagyon jó érzéssel tölt el. Mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer hokijátékosként kártyákon szereplek” – mondta Bieber.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek