Starity

Tanácsok lánybúcsú szervezéséhez

2023. május 13. 14:02   |   

Lánybúcsút szervezel? Akkor jó helyen jársz, cikkünkben összegyűjtöttük azokat a tippeket és trükköket, amelyekkel felejthetetlenné varázsolhatod ezt a különleges alkalmat. Érdemes minden részletre kiemelt figyelmet fordítani annak érdekében, hogy tökéletesen sikerüljön a lánybúcsú.

hirdetés
Tanácsok lánybúcsú szervezéséhez

A menyasszony életében a lánybúcsú lesz az az esemény, amelyen végre kikapcsolódhat a esküvőszervezés fáradalmait követően. Emiatt nagy a teher a szervezőn, hiszen mindenképpen maradandót kell alkotnia. A DekorPlaza.hu leánybúcsú kategóriája segít abban, hogy mindent egy helyen be tudj szerezni erre az alkalomra.

Mindenképpen figyelembe kell venni a menyasszony stílusát

Első lépésként érdemes a barátnőknek létrehozniuk egy csoportot valamelyik közösségi média oldalon, ahol egyszerűen és gyorsan meg tudják vitatni a lánybúcsúval kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. Mindenképpen figyelembe kell venni a menyasszony stílusát, érdemes kideríteni, hogy mire vágyik. Egy visszafogott vacsorára a barátnőkkel? Esetleg egy nagyobb bulira? 

Ha sikerült kideríteni, hogy mit szeretne az ünnepelt, akkor a következő feladat az időpont kiválasztása. Érdemes olyan dátumot választani, amely közel van az esküvőhöz, hiszen így nagyobb lesz a valószínűsége annak, hogy minél többen jelen lesznek. A következő feladat a helyszín kiválasztása. Ha a menyasszony csupán egy vacsorára vágyik a barátnőkkel, akkor egyszerűbb a dolog, hiszen egy hangulatos étterem tökéletes helyszínül szolgál. Ha az ünnepelt nagyobb bulira vágyik, akkor érdemes a városi körforgásban találni egy különleges helyet.

A különféle kiegészítők emlékül szolgálnak majd a résztvevőknek

Mindenképpen szükség lesz néhány kiegészítőre, hogy meglegyen a csapatszellem. Érdemes beszerezni az ünneplő csapat számára lánybúcsús karkötőket és pólókat, valamint szükség lesz lufikra, kitűzőkre, vállszalagra. A különféle kiegészítők emlékül is szolgálnak majd.

Érdemes fogadalomtételre is sort keríteni. Fogalmazzatok meg egy merész és vicces esküt, amit hangosan kell felolvasnia a menyasszonynak. Ha nincs ötletetek, keresgéljetek az interneten, ahol sok-sok vicces és kreatív szöveg található.

Érdemes időben elkezdeni a szervezést, hogy mindenre legyen idő

Készítsetek egy oklevelet a menyasszonynak, amelyben néhány sorban megfogalmazhatjátok, hogy szerintetek a barátnőtök már megérett a házasságra, és áldásokat adjátok az esküvőre. Ne felejtsétek el mindannyian aláírni az oklevelet, hiszen ez egy különleges emlék lesz majd az ünnepelt számára.

Érdemes időben elkezdeni a szervezést, hogy be kelljen kapkodni. Az esemény előtt legalább 2-3 hónappal már el kell kezdeni a tervezést. Ez emiatt is fontos, mert az időpontot minél hamarabb egyeztetni kell annak érdekében, hogy mindenki biztosan ráérjen. A tervezés során pontosan át kell gondolni, hogy hogyan zajlik majd a nap, hogy ne legyen fennakadás a programban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek