Starity

Maluma lehet Madonna új kiszemeltje

2023. május 16. 16:04   |   Szerző: Four

A két hírességről a táncosaik pletykálták el, hogy nagyon közel állnak egymáshoz.

hirdetés
Maluma lehet Madonna új kiszemeltje
Fotó: maluma/Instagram

Madonna és Maluma között izzott a levegő: a két hírességről a Page Six szerint a háttértáncosaik árulták el, hogy a próbák során annyira működött köztük a kémia, hogy inkább magukra hagyták őket. 

A 29 éves énekes és a 64 éves Madonna az énekesnő világkörüli koncetturnéjára próbál már egy ideje, amelynek dél-amerikai állomásaihoz Maluma is csatlakozni fog.

Nagyon komfortosan érezték magukat egymás társaságában: annyira, hogy az emberek úgy döntöttek, magukra hagyják őket, bármit is csinálnak kettesben. Együtt töltöttek pár napot a próbák miatt, ekkor kezdődött a flörtölgetés - sokan úg gondolják, hogy Maluma is részt fog venni az énekesnő dél-amerikai koncertjein. Elképesztően szoros a kapcsolatuk, és nagyon működik köztük a kémia. 

- jelentette ki egy bennfentes.

Tavaly egyébként már pedzegették, hogy van valami a két híresség között: akkor az énekesnő csatlakozott a zenészhez Medellínben, és a koncertek után pár napot együtt töltöttek. 

Maluma korábban úgy nyilatkozott, nagyon jó barátságot ápol az énekesnővel, és bármilyen problémával felkeresheti őt, mert Madonna a legnagyobb szeretettel segít neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek